nya året.

det här blir väl sista inlägget på 2010. det bästa och sämsta året någonsin. tack alla som gjort mitt år,. ni är så guldvärda <3.


nu,sneak peak på ikväll..





nu fattas bara klänningen. nu ropar sara, sminkning på g!

if you love something, set it free



såhär snygg är jag för tillfället. feber, förkyld och ont i halsen. KUL.  legat och kollat gossipgirl hela dagen, det enda jag bidragit med är att stå med armarna utåt när mamma nålat in klänningen, och ringt och bokat taxi. mer kul än så har jag inte haft. jag hoppas att nyår blir lyckat men det tror jag nog. nu ska jag lägga mig och titta på "the social network". kul liv, fan va tråkig min blogg är.

jag saknar min fina bästavän.. du är en riktig pärla gumman , och jag älskar dig så himla mycket.






du kommer att vara saknad när det nya året smyger sig på. ... <3

så lustiga

god afton, ligger här i sängen och cornelia har precis åkt hem... vilken brud säger jag bara ... vi somnade som stenar båda två här när vi kom hem inatt. jag vaknade klockan halv 7 och går och tvättar bort mitt smink. jag tar med mig sminkservetter tillbaka till corre, puttar på henne och säger att hon ska ta bort sminket. nöten svarar högt  : Lägg av, jag drömmer! MUPP. idag har vi bara myst och kollat på film. gullunge.
jag har dragit på mig en attans förkylning så idag ska jag vara hemma och ta det lugnt!

gårdagen då! jo, vi samlades alla tjejer hemma hos sara. åt god mat, skrattade, och spelade julklappsspel! mycket lyckat :). jag vann min egna julklapp men jag hänger inte läpp för det, utan jag hade köpt en superfin shortsdress ifrån hm i transparent svart typ med volanger, mycket söt! jag hoppas att sissela lägger upp lite bilder så att jag kan lägga in här. efter några timmar fick vi besök utav totte, Lukas, stoffe,Nicke och jonny! trevlans.

nu hade jag tänkt att ladda ner lite filmer, men här är den enda bilden från igår så den får duga :D





bild från i förrgår! nytt läppstift ifrån make up store. OH LALA! haha. sniggt!



thell i sin snygga onepiece !!

jag varnade dig för mig

HELLO bitches. stressar lite då jag ska iväg på lilljul med tjejerna . gårdagen spenderades med folk hemma hos thina!

dagens






nytt läppstift från makeupstore , VAMP



im just young and restless

Dagens.







spontan blir kvällen. like

vi sa god jul och bara log

Look yesterday!






så såg man ut på julafton, inget speciellt kanske, men :D! nytt halsband ifrån nelly. ME LIKE!

nu ska jag spruta på mig lite utav min älskligsparfym dole & gabbana - the one som jag fick igår efter att min första tagit slut! :) sen blir det att fira jul med familjen. puss

when you shake it my way

hello mates. nu är det den 25e dårå! nu har jag varit hemma i cirka 3 dagar och nu MÅSTE jag ut och träffa mina brudar , I'm dying here!






jag och mallan på projekttiden i skolan... hahha


mallanbby



i love you, ?


martin my honey :)

nu ska jag dra mig. puss!

god jul.



hahaahaah hur snyyyyygg? aja det får väl bli den nyvakna trötta sanningen, hahah :D


god jul på er. jag hoppas att alla njuter av sin dag.. nu måste jag gå upp, destination pappa.

julklappar?









dagens!


julklappar blev inhandlade idag med tjejerna. skönt! allt klart.. imorgon är det julafton, vilket inte känns så speciellt för mig. att vara skilsmässobarn på julafton är inte alltid så himla lätt, att alltid behöva svika en förälder.. eller åka emellan på julafton. Nu är det mycket lättare, men ändå så sitter känslan kvar. det känns inte som att julen finns för att dela glädje längre, utan för att det är bestämt att den ska vara där. ibland vill jag gå tillbaka i tiden och uppleva de där julaftonsmornarna hos min älskade farmor, hon som lärt mig om livet.
eller att ligga och titta, känna och läsa på paketen under granen med min dåvarande plast-brorsa. allting kan förändras så snabbt, och sen har man inte dom där lyckliga jularna längre, eller förberedandet innan.
att mamma kom in med paket till sängen på julaftonsmorgon , pussar en i pannan och säger : Loan, titta ut! det snöar.god jul min ängel. då var ens julafton gjord.
det känns liksom , som att känslan försvunnit.

När slutade jag att älska julen?



när de andra gjorde det.

några timmar senare.

och jag har huvudvärk , döööööööödööööödööödödödööddööö.. varför faan ska man ha prov och redovisning på sista dagen. snart ger jag fan upp, lägger mig och sover, kommer må dåligt imorgon känner jag på mig då. men jag däckar ju snart. go loan, jullov- tänk så.



IN MY ASS.

dör

dör lite. vår grupp sköt upp vår redovisning av olika skäl, men sen ändrar sig lärarna och tvingar oss redovisa imorgon bitti, får man göra så?.. aja i alla fall, nu har jag slutprovet i naturkunskap och redovisningen att öva på. känns inte jättebra.. faaan.. men imorrn är det ÖVER! sååå sköööönt. ska ut och äta med alle, martin och felicia. länge sen man hängde ihop med de små liven . gött! sen på lovet så finns det ju inte lite saker att se fram emot om man säger så. hur soft ?!  tror det kommer att bli ett perfekt jullov. med mina bästa tjejkompisar och alla härliga människor så kan det inte bli annat än bra.



felicia och jag på en tävling för cirka ett år sedan :)

Who's that chick?



Céline Dion – I'm Alive




HAAAAHAA... inte ens gammal bild!



inte ens tjutloan.. höhö.

helgen!

ja nu sitter jag här. får skriva o mdet här igen då det försvann. öhööööö.. :(  ska snart plugga naturkunskap då det är prov på tisdag , och så har vi även projektredovising imorgon. men sen är det äntligen slut, och vi har så mycket att se fram emot det här lovet!

i fredags var det lilljul hos cornelia! Julmusiken stod på, ljus var tända och julbordet stod på borden. Vi skålade, höll tal, åt , sjöng ramsor och hade trevligt. efter maten, blev det dricka och dans! sjukt trevlig kväll, roligaste på mycket länge.. ni är bäst peoples. TACK!

igår fllde kamila år ! grattis hjärtat, så det blev party hemma hos henne. donken och slutdestination emma!



























































LYCKA  är att ha så fina vänner.

winners all the time



HAHHAH. fyfaaan serious shit alltså.... va gick vi i ? fyran kanske...?  vann gjorde vi, jappjapp..
GRIMMAA från höger : Louisa andersson ( sexi ), Rebecca skoglund , Emma wadskog ,
från höger : sara ramstedt , cathrine ramstedt.

vilka stjärnor

världen finns inte längre, bara clownen mittemot

en fin dag, solen lös på mig imorse när jag gick iväg med skinnjacka. skolan, gjorde franskaprov och drog sedan till stan med sissela felicia och emma..  jag och sisselade träffade på pigge ( vilken star ) sedan käka vi kinabuffé , vilken hit!  felicia joinade också .






hahahhahah.....


historien upprepar sig och slutar alltid likadant



att drömma sig bakåt i tiden,

godnatt.

sluta ljug för dig själv







slutar aldrig förvånas över hur ful jag är..  DAMN

racerplugga franska, JIPPIE

Du är en liten lady

har fått massor av kommentarer på det lååånga seriösa inlägget, hihi! Jag blir så himla glad ska ni veta, kärlek till er , ni är bäst <3







nya fjädrar.! like it, and like it a-lot


samma gamla visa , men jag vet F-A-N inte va de är för låt.

celebration

glatt födelsedagsbarn, haha






haha så sööt sophia!




fina tjejer!






brudarbrudarbrudar. <3 så spenderade jag min fredagkväll.. med en massor jag har adrig, massa godis, singstar och skratt!

shake that booty bitch

den såkallade milfen














Ingenting kunde såra henne , hon va redan borta

..

trams trams






nu blir det sängen efter en jobbig dag. med skola, dolphins... jag hoppas jag klarar mig undan morgondagen utan komplikationer , för på kvällen ska vi nämligen fira Amanda! trevlans :)

Nog är jag dumihuvet alltid. Men det här är jag.

Hatar att vara ensam. Jag är inte perfekt på något vis, men jag önskar att jag var det. Spontanitet är min grej nuförtiden och jag lever bara till morgondagen ( helgen ). Jag behöver spänning och mystik för att klara av min vardag och jag är så besatt av mina vänner att jag nästan kan börja gråta en kväll utan dem. med andra ord - klarar ej av att vara ensam. Jag är inte som jag var förut, både på bra och dåliga sätt. Förut hade jag mål, mer självrespekt och disciplin. Jag stog upp för mig själv och tyckte jag va så jävla bra. Jag saknar det.
Jag har ett ständigt behov utav bekräftelse, och gillar att se min egen spegelbild. Ibland tycker jag mig va bättre än andra, och ibland ligger jag på botten och kollar upp på de som går över mig. Jag är jävligt social, och yttrar mig om både det ena och det andra, även om det passar sig eller ej. Jag tar inte ofta onödiga bråk, men älskar att skojbråka. Jag är en bra lyssnare, tycker om att engagera mig och hjälpa andra, även om jag har problem själv. att kunna hjälpa någon annan och få den att känna sig bättre är guldvärt för mig. Ett stort leende från en random person, eller en fin konversation i skolan kan få hela min dag bättre, eller att någon helt plötsligt får för sig att säga eller skriva något bra och positivt o mig. Jag har tappat mitt omdöme för killar, men är så himla bra på att ge bra och kloka råd åt andra. Jag klantar mig, tabbar mig och gör fel. Men jag kan också göra hur rätt som helst.
Jag har ingen tro för kärlek, Utan jag tror den dyker upp när man behöver den som mest ( minst? ) .
Ha kul är min inställnig just nu, men egentligen är den lite mer - ha kul, bli uppskattad, uppskatta tillbaka, men bli inte upprörd i slutändan. (!)
Jag är galen också, men kan också va den som tycker det är pinsamt att ställa sig på ett dansgolv( på fest ) i nyktert tillstånd och totally bring it, även om jag dansat i 10 år , och jag vet själv att jag är grym.
Jag är känslosam med, eller iskall. det beror på vad jag bestämt mig för.
Jag hatar skitsnack och prat där man måste försvara sig. och jag hatar människor som dömer utan att känna.
( E-B-E-R-S-T-E-I-N-S-KA . HOST ) jag gillar när folk säger att de hade helt fel uppfattning om en berättar det, det känns bra i hjärtat.
Jag hatar att jag inte kan lita på mig själv och mina instinkter, när jag egentligen vet vad jag är kapabel till. Jag hatar att både ha och äta kakan, jag hatar att stressa ihjäl mig och att försöka va överallt för att inte missa något.  jag är partypartyparty - sedan oerhört glamourös dagen efter.  Samtidigt kan jag längta hem till min nya bok som jag börjat läsa, eller till att äta den där goda maten som finns i kylen.
Jag har ingen aning om vad livet innebär eller innehåller, bara att det är en själv man måste "styra upp" innan man kan veta någonting. Misstag är till för att göras , och lära sig av. Man kommer ångra saker man inte gjort, snarare än ångra det man faktiskt upplevde.
Jag tycker att min mamma är bäst, men även my worst enemy. pappa är skön .
Jobbig som få, men jävligt rolig ändå.. uppmärksamhet är min grej, men så är väl varenda tjej? Nöjd med mycket, Missnöjd med mer. Träningsnarko, beroende av vänner, pengakåt, "livet ska va chill", positiv, glad, framåt, öppen, lugn, stressad, hetsig och skäms inte för mycket.

De som tycker om mig , tycker om mig för den jag är.. hur knäpp, äcklig, dum och förvirrad jag än är.
Det här är jag, om ni ska kunna acceptera det , så är det nog bäst att jag gör det själv först .








ni skulle väl ändå inte skriva lite egna tankar om inlägget eller era åsikter om jag bad er, så jag sruntar väl i det!



Jag har gått för långt, kan inte sluta gå

min blogg är alltför jävla tråkig.

roligt liv, tråkig blogg.
händelserikt liv, händelselös blogg..

livet, vad fan är livet ? fattar fan ingenting, om varför det är som det är och varför det blir som det blir och varför det just är så . jag är förvirrad..................



lånade coachens lägenhet hela helgen. DYNGNICE!



korkar upp vinet. HEEH



poker @ seropians office i pronova-huset. sjukt chill ställe!



my lovidodiee




alexander and moi. som jag förövrigt spenderat dagen med. ! hade matte, sen projekt i skolan. drog en lunch med brudarna. följde med alle till tandläkaren, sen drog hem till honom och sov / kolla film. fetingskönt! sen blev det träning med dolphinetts!

nu tänkte jag sova, då jag knappt kunnat sova inatt. malin har varit jättesjuk , stackars henne.
ska sleepa i min egna säng för första gången på 4 dagar! pöss



bitch

HAHA WAAAA..

I JUST LOVE YOU!







jag hatar dig för att du har världens bästa omdöme men mitt suger så jävla hårt! HAH

och så blickar vi tillbaka i tiden.




HAHAHAHAHAHAH oh HERRE-GUD










































horseface <3 loan med 80 procentig absint i soluppgången på gotland.. det är a la tiders de








damn it!!! saknar



sunday nights

Du flyger högre än oss andra
man får se upp varenda gång
först när du tar dig ner på jorden
först då kan jag va din vän

och jag undrar hur du gör
om det är lättare att falla
med ena foten utanför


Jag är galen och jag vill ha dig inatt

chill kväll igår, chill kväll idag. igår vare dolphins. dolphinetts satte 20 straffskott = 7 kexchoklad var. WOHO...

nae.. parta ikväll då.
jag säger det igen, jag har världens bästa vänner.

Tim Berg – Seek Bromance - Avicii Vocal Edit

Mohombi – Dirty Situation

Groove Coverage – 21st Century Digital Girl - Club Mix

CIAO!


you're gonna go far, kid

tja, ett nattinlägg dör ni inte av..  har mest chillat hela dagen och sen tränat. Imorgon är det dolphins sen är kvällen lite oplanerad, men spontanitet äääkskar vi ju. jaja.. kan knappt hålla ögonen öppna, så lägger in en bild.
återkommer när inläggen blir lite roligare, pussen














jag hatar vintern, jag hatar att man blir så jävla blek och ful på vintern . om det är nån som kommer på nåt positivt med snö ( förutom skidor ) så hojta.

godnatt!

när hjärtat sitter utanpå, slår inte som de brukar slå





Baby I just wanna dance
I don't really care
I just wanna dance
I don't really care.. care.. care

She's a mean and crazy dicta
Disco diva.. and you wonder
Who's that chick?
Too cold for you to keep her
Too hot for you to leave her
Who's that chick?


. ÅH..  sommaren..




who

oberörd, som vanligt


älska bilden. både på mig och lelle snett till vänster bakom, .HA


when i grow up, I wanna be famous.. and a star

ciao folket! Hemma nu efter att ha sovit borta inatt. Igår drog man till skolan, va på extra fint humör så det blev mycket skratt och barnsligheter. emma spillde ut en cola-jävel över min bok, JÄVLIGT klyftigt ! Efter skolan blev det donkenkäk , snälla lellis kom och hämtade oss, sen drog vi till arenan för att dansa. gick ASBRA och vi va on fire! nåväl..
drog hem till tränaren efter matchen och hon hade gjort tacos till mig, så sött :). blev massa youtube surfande och tv - tittande. Malin tittade också på en truck-film till hennes truckutbildning innan hon skulle sova, haha MUPP!

idag vare fucking jävla svinkallt att gå till skolan, drog hem på direkten sen till Malin, städade diskade och hade ett sjupt samtal med min kära bror cornelia Karlsson. love u gumman! nu ska jag sova, helgen kommer bli så bra! pöss








HAHA, handfatet..............




mysan och jag chillar lite base.

RSS 2.0