uppdatering

kommer uppdatera lite snart från mobilen men det är inget som orkas med.. fb är dock uppdaterad dagligen.. höhö.. det är så sjukt skönt här.. !

snart är det dags för gotland, sen båstad. livet bara leker.. fan va gött.

Aspö

Hello ! Vi lever livet här på Aspö vill jag lova.. Inget är liksom riktigt som det ska här, haha! Idag vaknade vi i lyckeby hos Marcus , städade sen drog in till karlskrona för att käka. Sä jävla stora portioner har jag typ aldrig sett haha! Sen satte jag, Felicia och Petter oss på färjan ( färja liksom, grymt!) och åkte över till Aspö. Där blev de snabba ryck för att åka och lägga oss i djupvik med Nils och hans översöta flickvän mathilda! Köpte glass av en glassbåt som kom till bryggan... Coolt! Sen drog jag och Felicia hem och Städa då vår stuga såg ut som tredje världskriget... Men det blir väl så när man bor med mig antar jag. Liksom jag hade 1 trunk, 1 stor väska , 3 påsar, plus 5 lite mindre väskor .. Haha helvete sköön bruud.... Efter det i alla fall så drog vi och grilla med Petter och macke ute på en udde,mys! Efter de blev det att dra till kastellet somr typ en stor Borg här på ön. Där var det massor med folk som festade, haha.. Träffade på några sjukt roliga stupfulla killar som fick mig att vikas dubbel av skratt vill jag lova. Haha! Vi var 4 pers som hänkade en moppe hem till vår stuga. Trötta och dana åkte vi iväg igen för att bada nakenbad. . Nu har jag skrivit sjukt mycket så jag orkar inte mer, fast kan ju berätta att från och med imorgon jag och Felicia ensamma här, haha hur ska vi klara det?!?!?..äsch sånt som löser sig! Förävrigt åker jag till Gotland när vi kommer hem o stannar där en vecka ! Sen bär det av till Båstad och tennisveckan, läääär bli sjukt ! Ae nu smashade jag en mygga med handen, jag har blivit kanyls och legat för mycket sked me Petter... ASPÖ is the place to be.. Att jag skrivit detta från iphonen är sickt. Och så saknar jag min mamma, puss!

karlskrona-boys <3

Hej hallå hejsan, det är inte Louisa men frågar ni henne så
mår hon säkerligen precis lika jävla bra som jag!

Igår låg vi nästan hela dagen och schtekte nere vid stranden med en massa
härliga människor, tro det eller ej, men Louisa Andersson BADADE!
Efter en jävla massa tjat från min sida dock.
Senare drog vi tillbaka till våran förövrigt sjukt stökiga stuga
(det ser ut som ett bombnedslag och vi har inte bott där i 48 timmar
ens, hur ska detta sluta?).efter en väldigt lång promenad full av
gladaminer(fast nae) och mygg kom vi iallafall fram till vårt mål.
FÄRGELÄGRET. Där blev vi upplockade med båt och åkte sedan vidare till
den lyckade byn- Lyckeby. Har fått lära mig en sak här nere och det är att
man inte ska låta Louisa åka båt när hon precis har fixat håret,kan rinna en
och en annan tår från ögat då......
Nu tjatar dom som fan på mig, frukost ala donken. USCH!
Men jag är glad ändå! Kvällen var jävligt lyckad iallafall men den får Loan
berätta mer om, vi har lite olika upplevelser under kvällen.

huvudsaken är att vi lever iallafalll....... nästa update; så fort som möjligt!


bye folks..

godnatt hörreni... Kom o tänka på en grej.. att det skulle vara kul att veta vilka som läser bloggen. för det är ganska så många!.. Men ni lär väl inte kommentera och skriva även om jag säger att ni ska göra det , eller? :)

innan jag slänger mig i sängen laddar jag upp lite feel good bilder. det är ju bra, sånt som får en att må bra.. visst har jag rätt ;).?















hahahhah. några innan jag sluuumraaar. puss

typ svävar på moln?

hemkommen ifrån hc och mediamarkt.... ska berätta lite om vad jag köpt idag ! bilder kommer också!



en likadan bikini som jag har i ljusrosa, med trosor till också :)


en till fin bikini också med trosor till :)



Shorts och ett par låga vita converse, var dock tvungen att ta i förstor storlek. menmen!



en babyliss icurl! :D

OCH SLUTLIGEN DEN BÄSTA PÅ HELA JÄÄÄÄVLA DAGEN!



världens feeeeeeeeeetaste jävla högtalare som är portabel med . FYFAN vad lycklig jag är den har typ världens bästa ljud. Boooooort med mina gamla ipodhögtalare, detta är festfixaren den här sommaren!!!!!!!


TACK ´FÖR ALLTING MAMMA DU ÄR BÄSTTTT.
NUUUU ska loan packa.... mindre kul


Grejen är ju den...

att midsommarplanerna blev ändrade,,,,, så nu ska jag till karlsskoga med Felicia thell och stanna där i en vecka! Jag är sjukligt jävla glad och det ska bli asskönt!Att komma bort med min lilla thellan går ju aldrig fel fan..
kommer uppdatera bloggen förhoppningsvis om jag får igång mitt mobila bredband, annars kommer jag blogga från mobilen . Ih !! Nu ska jag snart hem till mamma efter en skön förmiddag med jessica, solning  , glass och Småkids och packa! Allt måste meed!

nu ligger jag på studsmattan och steeeker.. hur skönt som helst.


föör mycket ósminkade bilder i bloggen nuförtiden...

hii, puusss

I just tried too keep you in my head

nu blire sooooovtime. Nyss hemkommen ifrån ´jessica. Vi har nämligen tittat på the human centipede. ( den mänskliga tusenfotingen ) och fyhelvete va vidrig den var!! ae usch... en sjuk gubbe som opererade ihop tre människor på rad med munnen fäst i rövhålet på den som var framför. USCH! sjukt dåligt slut hade filmen med, men det var en jäkla upplevelse.. hahahah..

vandrade till navesta och tog ut pengar och sen till ok för att köpa guuuuudis. Mycket snack med min efterlängtade jessica efterssom hon missat sjukt mycket! Fick berätta en typ livshistoria om allt som hänt sedan januari ( MYCKET har hänt sen dess!!!) och likaså hon, sjuuukt kul hahaha.... Min älskade barndomsvän <3!

imorgon blir det upp tidigt för att lägga sig med jessica på hennes altan och pressa.. :)





många som undrat var the dress är ifrån, svar nelly.com :)
godnatt!

I will never be the same and I miss you

Gårkvällen spenderades med sisselabror! Hon sov här och vi hade bara allmänt mysigt. Jag servade sissela hela kvällen med chips, glass, blåbärspaj , hallon och coooola! snäll louisa!

vaknade upp me busungen, blev massa prat, mys , käk och musiiiik.

Nu sitter jag i ensjön och kollar på barnprogramm efter massa bus med kidsen haha... Sen blir det att dra över till Min efterlängtade Jessica och skvallra lite.. mysigt!











Ha en bra kväll!

BÖGBROOOR!

louisa andersson min bögmamma, helt skön .
pillar tår,dreglar kudde,bögdansar med händerna,slänger kruka i huvudet på sin bögbror.
men en sak har hon lärt sig,en bror är alltid en bror. och en bror pekar aldrig åt en bror.
för fulla spritmuggar kör vi,ba kööööööööööör.
det är så vi bröder gööööör.

sköööna brudar 16,helt äkta bröder!

känns som om man borde avrunda här kanske,men bögbralla AJ LAV JU!


bögbröder



/sisselabergstrom.blogg.se

Why did you go?

hello sunshines! Vaknade typ halv 1 , en sjukt lång natt dvs! Min näsa äger typ 10 kg snor för tillfället och halsen mår inte speciellt bra... Men jag hann i alla fall lägga mig i solen i sisodär en timme och läsa lite av "så länge vi båda andas" hur bra som helst och går att läsa huur många gånger som helst!

Nu har jag precis kollat på tyra show, världens vackraste kvinna!.. Är så sjukt trött fortfarande så ska lägga mig och kolla på film. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda..



4 bilder från sisselas systemis från i fredags!









sjuk jävla helg.

denna helgen har varit så himla värd! Inte många timmars sömn, två partykvällar/nätter/mornar. mycket nice folk och en massa tokigheter. Lite bilder ifrån första kvällen!


my partychics!







_

fick inte så mycket bilder dock.. menmen!

Lördag var bra. om inte bättre!! fan va kul, massa skratt, galenskaper, poolbad för en del som blev iputtade.. hahahah. En massa dans, dricka och störtsköööna människor! Innan vi gick och la oss så hade vi lite kul med ludde som låg mer än däckad... Bilder kommer nedan, Jag fick ansvaret att sminka. hahaha. stackare...
Skön lirare förresten. kommer upp idag på morgonen och utbrister till Alle som varit där hela kvällen
" AALLEEEE ÄR DU HÄR? GRABBAR, VAD HÄNDE IGÅR EGENTLIGEN? JAG KOMMER INTE IHÅG ETT SKIT!."
* kollar sig i spegeln*
AAEEEE VA I HELVETE! *ASGARVAR* FAN VA SCHYSSTA NI ÄR DÅ!




HAHA.. nej nu är det nog med omogenheterna...

efter typ sovning mellan 7-10 så blev det upp i solskenet och säga hejdå till folket som hade sovit kvar.
kvar sen blev jag sissela, gustav och alle.. haha skööna grabbar där vava..
efter de drog gjorde jag och sisssela massa käk och drog sen ut med bilen med vendela och pantade och kastade massa skit.. sen blev det att åka lite bil innan vi åkte hem, och ångrade oss och åkte tillbaka för att handla chips..
Sissela och jag som var redigt slitna la oss och sov, sedan satte vi oss i solen, svulla och garva åt fula namn, jäävligt låg humor vill jag lova,! efter det blev det städning på hög nivå. Riktigt mysig dag med min snuttis.
Nu tar dock huvudvärken över och jag ska lägga mig och kolla på dear John och tjuta lite!
FAN vad sliten jag är men det var det så jäävla värt.. Klockren bra början på sommarlovet, LIVET LEKER!



vi är... snea! puss gumman

,

party all the time


HAHA! bild från en galen kväll igår!!. idag kör vi igen. WOOOO


hihi <3.  E.T och mat klockan 5 på morgonen. sova bredvid mallanbaby, åka kickbike, bli väckt av att matte jagar felicia genom sängen fär att få bearnaise sås. AE ni är allt för bra folket.

se upp för dårarna









WE ARE SO SWEEET!...... fyfan


nu en normal bild. vi drar oss in till stan för att fika med lovan, sen hem ´till sissela och festar. tror det kommer bli en lyckad kväll!




Hörs sen pussys!



I'd rather be with you

Nu är jag och Felicia hemma efter några timmars mysande på idas terass.. Det tärde på krafterna men det var de värt.. satt med ida,johanna,becca och felicia och pratade och skrattade massor..
när becca och johanna gått så började vi prata om nyår, HAHA.. vilka minnen! vi tjejer hade så jävla kul.

Felicia var totalt jävla borta, ida flummade runt som fasen , Jag " tappade" min mobil, Felicia slog in fel pinkod 3 gånger och utbrister ett långt tag efter " vad faan är pungkod???"
Vi tappade bort oss, Felicia gick ut barfota, Jag kissade på en gran och fick barr överallt, Ida grät,
Felicia skulle säga sin mammas nummer men upprepade sitt eget 3 gånger istället.  Träffade massa skönt folk.. var tvugna att bli mötta av idas lillebror och kusiner,  en liten olycka hände i Idas kusins rum , Ida däckade med klänningen på, Jag råkade smälla en raket i rummet och ida reser sig upp efter 2 min och utbrister " det luktar bränt" och faller sedan ner på kudden.. ganska så utflippad kväll med mycket ångest dagen efter... hahaha men det var det fan värt!

NEW YEAR IN PICS!









nej nu blire o bjuda in massor med folk efterssom jag är home alone... fast nae.. orkar inte. puss och gooodnatt!



Here comes the sun dudududum

hello ! Jag vaknade imorse och mådde lika dåligt som igårkväll.. det blev alltså ingen sista dag på lägret vilket är jävligt tråkigt , menmen... De två dagarna jag fick är jag ändå nöjd med..
Somnade om från 8 till halv 12, sedan gick jag ut på balkongen och solade, skönt som fan !
nu blir de att prata lite med min älskade thell, sen ut och sola igen.





jääävligt sweeeeet sådär bara !
pusssss

Take me far away from here

hellooo. jag mår SÄÄÄMST. hahah.. varm, sprängande jävla huvudvärk som vägrar gå bort, och kroppen? FYFAN! 100 bast?..  när det tar 1 hel minut att resa sig ifrån soffan är det illa.. hahha!
 men ack vad det  är kul på lägret, mycket lärorikt!

lite bilder ifrån borgen :










Britney!


Grymma casper och älskade lelle!



juhuuuuuckkk!


nu ska jag titta på marley och jag , hihi... fan om jag är sämre imorgon, då lär jag dö!


mitt hår är rosa? Jag och viktor under yngves dansdagar. saknar dig min älskade vän!




hahahaha, vals på avslutningsfesten! huhu..

nae! mitt huvud väger 10 kg, puss

I like the way you shake that ass

hello, tänkte bara uppdatera och säga att jag lehever!

Igår åkte jag och felicia till finspång, eller de var snälla och hämtade oss i åby! Pumpa massa musik i bilen, käka glass, åkte runt lite, käka pizza och hamnade tillslut hos monberg.. Lyckad dag ! Grabbarba grus var så gulliga så.. haha.

en bild ifrån när vi hängde.. haha


hahah , jag och monberg hänger. grymmaaaa..


Pullan och jag! stekigaaaaaaa....

Efter finspång så åkte vi hem till Felicia och sov här, och upp tidigt idag för danslägret "XPLOREDANCE".
Hade modernt med ninos, disco med malin, Jazz med Junior och sen hade jag privatliektion med Junior! oerhört läroroik dag, imorgon blir det tillbaka till lägret, men andra klasser. kul!


nu ska vi sova om vi hönor ska orka upp tidigt imorgon ... mer update kommer förmoooodligen imorgon. puss!

dance

ett sista inlägg innan jag sover bara.

här är när vi dansade i linköping!



Det är jag i vitt,
Malin i rött och långärmat
felicia i rött kortärmat
och christine i brunt!

NICE!

Pictures that lasts forever

Tittade igenom kameran och datorn, och hittade lite roliga pics!


Loan anka och killar som pussas, underbart.. hahah


Johanna och jag när Dolphins vunnit SM guld! och där bvar vi slimmade! wuhu


paaaparaazziii


avsluuutning. fick en gullig kommentar om var halsbandet är
ifrån och det är förvånansvärt ifrån glitter! :)






va typ, jävligt sugen på chipsen


efter SM! jag älskar röda läppar , men det här fina läppglanset fick en plats
i min fullproppade sminkväska och kommer från "the studio" !



denna kväll glöms inte i första taget! älskar dig min vän .


innan otten framträdandet.


HAHA, detta är anledningen till varför vi inte tränar utan coachen....


jag och viktor nöjda innan snigelätandet!


jag och jompis innan gransjönäs!

Nej.... Nu ligger felicia och sussar i soffan och det börjar bli ljust.
Imorgon ska vi sola, jag ska till tandläkaren och sedan blir det nog att åka till Finspång och umgås.
puss !



Världens bästa bok - citat

från och med nu kommer roliga citat komma lite titt som tätt, vi börjar med några roliga nu ikväll! dessa citat kommer ifrån barn.. ENJOY!

Barns tankar om tjejer,killar och kärlek! och lite sidospår...

Kameler är flickor, elle flickor är kameler.
Vänta lite... alltså många flickor är inte kameler. Jag fattar inte riktigt.
Men när vi spelar boll är det mest killar och ingen av oss är kamel.
                                                                                                                hampus 8 år

När Rasmus säger "fura" istället för "fyra"
får man en känsla i bröstet.
Kanske är det kärlek, jag vet inte.
                                                                                                               
Caroline 7 år

Största skillnaden på tjejer och killar är att killar
 har kalsonger och tjejer trosor. Kalsonger är mera böjda.
Trosor är fantastiska, i alla fall om man är tjej
                                                                                                                
Josefin 7 år

Oscar slåss mycket. Han slog sig själv i ögat så att han bröt benet.
                                                                                                                 
Daniel 7 år


Killar har snopp, tjejer har kiss. Killar kissar också,
 men de har det där lilla extra.

                                                                                                                 
Rasmus 7 år


Man kan bli blind av kärleken.
 Det är för att man tycker så mycket om någon
 att man bara inte orkar titta på den
personen med en vanlig blick
                                                                                                                 
pernilla 8 år

Bebisar föds på Polikliniken eller
 något annat religionssjukhus.
 Det är jungfrun som föder så de inte
daskar rätt ner i golvet
                                                                                                                   Anisa 7 år




Så , vad tycker ni ? ska jag fortsätta med detta?
imorgon blir det lite om bebisar och graviditet -checka in då!





säg ingenting till mig




Louisa Andersson Thyberg

jo när jag tittar på dig i smyg, ser jag hur dina mungipor letar sig uppåt, och förvandlar dig till den gladaste på jorden, och handen i håret. den ser solen. det går inte att missförstå, att det faktiskt var så.

Avslutning, party och massa med mys!

På avslutningsmorgonen kom nelly hit och så fixade jag mig, och henne sen drog vi till kyrkan..
känsliga Loan började såklart gråta när Johanna och becca sjöng " som jag hade dig förut - melissa horn, Lars winnerbäck"..
resten gick faktiskt bra.. men det är nog för att jag inte riktigt förstått att det är över än.. det känns fortfarande som helg, och jag vill att det ska göra det! jag vill komma tillbaka till mina boys på måndag morgnarna och välkomna dem med ett mittenfinger och ett slag på röven ( haha ).. vill börja bråka och slåss, och gå och säga omogna saker... 7an 8an och 9an blir defenitivt minnen för livet. <3

dagen fortsatte med fix för att åka ut till himpa och köra fyllefotboll.
Väl inne på himpa blev alla av med sin dricka, vilket var mindre kul! Vi stannande inte där speciellt länge utan begav oss hem till martin på fest. Kvällen blev mycket lyckad!! med tjejerna och wt-grabbarna, så tack för det! De superfulla killarna som svamlade gjorde helt klart min kväll, har inte skrattat så okontrollerat på huuuuuuuur länge som helst! typ :
  NOW IT'S TIME TO GAARE FÖR ITS COMING SOMMAREEEN.
eller : " ASSÅ GREJEN ÄR JU DEN ATT JAG BRUKAR SJUNGA CORNELIUS WRESVIK - HEJSAN MORSAN, HEJSAN STABBEN!
 ( HAHAHHA, SKÖNA STAMPE PRATADE ENGELSKA HELA KVÄLLEN ) Sen kom min bära broder och hämtade mig och Felicia och så drog vi till donken och fick typ 70 spänn i rabatt, vääärt!








avslutningslooken!


Min lilla älskling innan vi skulle till fyllefotbollen, den enda som var utklädd, så söt .. hih, pussy :)


en taggad loan!


en fin felicia sådär på kvällskvisten ;). älskar dig!


Igår Blev det en runda på stan och maxi med Malin, sen hem och käka tacos med mams, Malin och felicia!
sedan blev det party Hos Henka ! Slutade med att jag och felicia sprang och skrek i regnet innan vi blev upplockade av mamma, haha du är lycka hjärtat <3. Hem och käka fylletacos, fellan somnade med kläderna på och jag somnade vid köksbordet, men så kan det gå när man heter LOUISA OCH FELICIA!






sötaste ungarna liksom, och galnaste!



Denna dag bjöd på att hänga in alla clothes i garderoben, att städa mitt rum , mallan kom hit en stund o snacka lite skit, och så drog feliciababy . Efter drog jag mig till becca för att TJOCKA och kolla GRÅTFILMER.
hahah, jag var lite pain in the ass på johanna : va händer nu? vad gör dom ? varför blev de så? kommer det hända? ÅÅÅH, han blev skitledsen juuuu! hahha förlåt HONEY!


TJOCKA!....

nu ska jag mysa ner mig i sängen.. och lyssna på opera, och sovmusik.. hehe.. wierdot Louisa liksom!
puss!


okej

jag ska börja uppdatera mer snart.. men har liksom inte orkat!
helgen va bra, veckan har varit jävlig sorglig dock. FAN vad jag kommer att sakna mina homies i klassen.. :(
idag vann vi 14-manna.. ett perfekt avslut! kommer tjuta som en liten gris imorgon och det glädjer mig att nelly kommer göra det med ;). nu ska jag lägga mig och sova.. min attentionwhoe kommer imorgonbitti.. suck.





dance in the city i linköping, klippet kommer även lite senare!


mentorsdag hemma hos birgit och privatvisning av terror på elm street på bio. härlig dag!



sara min vän.. innan avslutningsmiddagen!



en bild ifrån SM!

nej... nu ska jag faktiskt gå och sova.. vill inte att de ska vara avslutning imorgon men sommarlov är ju fan FÖR nice!. pussen


who?

Vad fan, ska de bli av mig. ?



en bästavän, är en själ. I två kroppar.

I just

Can't breathe.

Horror vacui

bombom



godnatt. imorgon blir de mentorsdag hemma hos birgit och sedan bio med klassisarna.. huhu. blir niiiiiice!
nu ska jag pömsa. kyss

Avslutningsfest








lite människor, och min fina viktor :)







gölligöll lukas och loaan :)


min vän! <3


hahaa






kärlek gubben! :)


haha






Trevlig kväll . vi hade kul med boysen. kärlek till er guubbaar!

nu sitter jag här och snorar.. sjuk ? nooooo. pussss

Knäppa Louisa

kan inte fatta att det snart är slut.. grundskolan är snart helt slut. no more liksom. så jäkla skönt!! men det kommer bli så himla sorgligt att lämna vår klass.. alla boysen, evelina , emma nelly.. liksom ? hm.. kommer ju typ dö. Men jag ser också sjukt mycket fram emot att börja ettan. då börjar ju typ livet, eller ?

dagen har varit sjukt skön.. sov i en sjukt skön soffa på unkan med nelly idag i typ 2 timmar.. hade so och dans med yngve.. saaalsa hahahah..


hem , och har legat och solat på balkongen, det är så jävla skönt ute! detta kan man kalla sommar..
Kändes som att det var nyss det var 1 meter snö, is och bara förjävligt deprimerande att leva.. hahha . då det absolut inte hända nåt bra i ens liv, ae det där va väl lite överdrift. men ändå. ni förstår.:)
nu är äntligen sommaren här, inga krav, inget " jag behöver vara perfekt", bara leva livet , och vara singel , göra vad FAN man vill. fan vad skönt. jag är så himla sprallig, och glad! wiieeee

Och sen är jag knäpp , som ett jävla as..  nelly glömde sin kamera här, så jag tog den och. ehm ah? hah






"vem leker jag" ?

hahha.. och sen va jag liiite duktig igår och fotade till bilduppgiften. CHECKA! nya proffsfotografen ällee?'






Felicia Lundkvist


och där ser vi felicias hus




porriga tjejer!

nu ska jag och felicia antingen gå en prommis, eller så ska vi bara stanna hemma och  äta pizza.... vi borde egentligen träna och hålla formen, men ae vi blir tjocka till sommaren istället? ILLA!!


my best friend

min bästa vän, felicia lundkvist. hur skulle jag klara mig utan denna person som är min andra halva.. ?
lämna mig aldrig kvinna, du är allt och lite till. du är min soulmate, jag är säker. älskar dig vännen!














haha.. tror ingen förstår.


rubrik

I LOVE LOUISA ANDERSSON! <3

/felicia thell

RSS 2.0