ahaha.... DANCE!





Chriz – Lighters Up (feat. Joey Moe & Jinks) - Radio Edit

I can't take take it no more

AAH! Gårdagen spenderades i arenan då det var dolphinsmatch- vinst! Natten va ingen höjdare då jag både blödde näsblod och sov ytterst lite pg.a av min jävla hosta! Usch och fy. Dagen i skolan va sjukt onödig då vi bara hade projekt, jag mådde dåligt och sarisen med så vi drog oss till kära åvbi, köpte med oss 2 feta pizzor och drog hem & snacka skit / plugga och dunka en massa musik. åh vad jag älskar alla mina fina vänner, guld-värda! <3

nu sitter jag nyduschad i sängen och ska börja plugga kultur & ide histora, fyfan vilket tråkigt ämne.....





goodbye all the lovers! PUUUUUSSSYYY!

My love



är så jävla glad att jag har dig min vän.



snedstegen som inte räknas

HELLO! har haft en sjuker da hemma today. palla! ska snart hoppa in i duschen och förebereda mig inför dagens match! har sjuka bitch- feelings idag and that will show! eheee... nä ni, fuckar ur. nu kör vi !






Ja jag vet att hon är söt men håll tillbaka





Efter den här helgen kommer jag ha magrutor, har hostat konstant i flera dagar!! Nu ligger jag i soffan och kollar på walking dead. är tröööött efter träningen och så jävla arg på min hals. Imorgon är det dolphins, let's go brudar!



I'm so happy cause you are gone




ja nu får det, fan jättegärna bli sommar!

fellas loose control when them ladies work them poles got money anything goes


















Lördag.

oh my sweet love, you're perfect for me

hello pusiies!

måste skynda skynda skynda nu hem till emmsan for some aaaaction men tänkte bara updata lite! japp, nykter kväll igår ( va tanken ) men blev istället tequilarace med... ja , hehe.. kul vare i alla fall! drog till hellmer for some krök och drog därifrån med mina fina men ja, vingliga vänner! Imorgon ska vi till lkpg för att dansa för Sabina! ska bli awesome, bara min jävla hosta går bort.. PAIN!  nåja, lite bilder







Med risk för att se ut som en halvtaskig liten fjortis. heh

men i alla fall en daaagens!



dagens stretch!

ha en kul kväll peoples! puss

we need to swallow all our pride, and leave this mess behind

träning nästa. sedan bär det av till Kamila, tottis kommer hem idag. wie!



amanda my darling, and my new hat.. he-he.

WHO I am? I am just another nobody

Ligger ihopkurad i min älskling kamilas soffa.. Tuttsnutt. Imorgon är det fredag, vilket innebär frihet. Nej , djävulen bär Prada. Peace!

idag är jag bara tusen gånger bättre.

hello mina fina solstrålar! detta blir ju bara bättre och bättre .. skönt väder i morse. wu!

igår efter matchen ( som givk så jävla kick-ass bra förresten ) så hämtade grabbarna upp mig i hopp om att kunna muntra upp mig och det gick ju självklart helt strålande! åkte vill viken, och på lite spökjag i ett övergivet område. SJUKT kul att se machograbbarna som pussys. nah , gillar dem ändå! 
 
åh nu längtar jag så till helgen, har en gooooooood feeling .
jaaappp så lämnar man allt trash bakom sig och börjar på ny kula. det enda dåliga är bara all energi som går åt och gör en trött i skallen. men haha, brudarna blir ju iaf nöjda när Loan is back on track, yeah!




hello there.

nej, nu ska jag snart dra iväg på träning med dolphinetts. kisses


Idag säger vi hej till något men hejdå till något annat.

ÅH , strålande väder.. underbart!! Idag taggar vi dolphins och en massa skitsnack med fina vänner. Just för tillfället så sitter vi med vårt projektarbete som vi  ska ha under 2 veckor. lite skönt med schemabrytande ibland!
Jag tror såhär, att när våren trillar in så trillar också problemen ut. För allting är så sjukt problemfritt på sommaren.. allting det dåliga rensas ut och in kommer det nya ;)

förfan peoples. puss


































I just love you guys!

våfflat hår och en massa latex

jag kan redan känna den gamla känslan nästa, som jag trodde jag glömt bort! underbart...


en gång är ingen gång





<3



















mys hemma hos emma! lyckad kväll !

nu ska jag dra mig mot staden igen efter en skittråkig dag i skolan. träning!






du & jag , nu




Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav.

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå.



nä ni girls and boys on the blog. ( DENI! ) en liten söndagsupdate, men de får fan bli imorrn för jag måste ha min helvetes skönhetssömn. jappjapp ja.. men man kan ju inte alltid vara på topp, men nästan i alla fall. hell yeah, just live it. bilder från helgen, tomorrow. Promise!

baby let me blow your mind tonight



en daagens, haha känns ju jättefjolligt men JAKAPIPIJAJAJEJ! här är den i alla fall. plus en lite halvsmutsig spegel jaa... HEH.



purple .

ikväll blir det att träffa mina härliga tjejer. är lite småtagg, let's do this!


en mega störtskön tysk-jävel

Arianna – Ich denke oft an dich - Original Edit

märks det att man är discodansare kanske? ha- ha

fyfan!

vad kär jag är i dem här tjejerna, så jäääääävla grymma.. skulle va så jäkla kul att dansa på "burlesque" kolla bara hur de rör sig på scenen samt att kläderna klingar så jävla bra ihop. åh. jag är så kär, och nästan lika kär i grymma CHER!

" If you want a little extra, well .. you know where I am!"




allting har ett slut, men kanske inte det slut man hoppas på.











lillördagar.










wild & crazy.  love <3.

nu drar jag på träning.. will be back soon. hola belgrad!

du vet att jag kommer

tja och välkomna till en sugig dag! har varit på ett jäkla pisshumör hela dagen lång, gillas inte!
skolan skolan, hem och hör på här nuva. drog på mig en jäkla massakläder plus mössa plus fingervantar haha den ni, och drog ut & löpte lite drygt 8 kilometer! duktigt tycker jag, men så är jag, när jag bestämmer mig för något ( och är jävligt pissed off och pissar på livet ) så går det. väl hemma väntade en cornelia på mig, tuttan!
 blev en massa mat och sex/fyllesnack med min kära moder.. haha inte alla som har en så frisrpåkig mamma som mig kan jag lova.

nu ska jag börja på våran fucking hemtenta som ska vara inlämnad imorgon, och sedan BURLESQUE. den bästa filmen genom tiderna utan tvekan. nepp guys.


hola at you , hola at me.





när inte det ytliga längre tar över

vad är det man tycker om då? finns det något? .

lite harmoni

ja efter att ha träffat broder min efter 2 månader i Thailand och efter att ha städat i typ 4 timmar så känner jag mig lite harmonisk, nu tycker jag att jag är värd en varm dusch och sedan så väntar massvis med tända ljus och en bra film på mig i sängen. för en sekund, så känns allt nästan helt perfekt. haha, I WISH!


såhär mysigt och lugnt har jag det  just nu.










huuuur mysigt?

nej, nu blir det prat med en kär vän <3.


I am legend



finns det verkligen något betydelsefulllt bakom öknamnet "tjutloan"? jag börjar tro det.. har hittat en del av dessa nu, vad fasiken har jag för mamma och pappa som ständigt fotar mig gråtandes? OKEJ TJA, SKÖN.

SÖT va jag ju i alla fall.

du & du

kul tjej ! sjuk.. ligger hemma och underhåller mig själv med solsidan och chips. blir lite gammal muuuusic på det med va..

Magnus Uggla – Trubaduren

Då kom han grabben med G
Ja en riktig gitarrknäppare
En råblond nordisk prins
Två dagars skäggstubb, t-shirt och avklippta jeans
Slog sig ner vid vår plats
Presenterade sig så som Mats
Så slog han an en ton
Och började sjunga mitt I vår konversation
Den tjej jag skulle ha I säng
Föll genast in I hans refräng



du är bra du mallanbby..

mitt namn är håkanbråkan

Hola amigos! gårdagen bestod inte utav annat än träning och övernattning hos kaptenen.  Pigg som en mört drog man till skolan today och har bara allmänt gått runt o stekt! efter skolan spånkade vi hem till mallan och gjorde jordens gourmet-mat! makaroner, fiskpinnar, köttbullar, tzatziki, loans egna sås och hamburgerdressing, & vitlöksbröd. GOD damn it dags att börja bränna lite döfett snart , herrejisses nuuu....

Nu är det så att jag är sjukligt jäkla t-röött så jag ska lägga mig i sängen och kolla på black swan, låter så himla bra! Nä nu får ni checka in min nya profilbild som kamila envisades med i skolan. CIAO!




För har jag dig , så har jag allt jag behöver.



du är så himla bra.

The Pinks – Helena och jag


B-bella

hittade ett citat från vår allas blondinbella. Så klok, så ung.. har hon alltid varit så klok eller finns det hopp för en annan med? tja, det är fan frågan!

" Att spela - eller inte spela, det är frågan! Jag har alltid hatat spelet men ju längre tid man är singel så hamnar man i den fasen i alla fall, man blir liksom stöpt i en singel-form om hur man ska bete sig och jag hatar det. Jag tror såhär; är det rätt så är det lätt, är det lätt så är det rätt. Krånglar det från dag ett är det bara att lägga ner."



Nu ska jag öppna mina matteböcker, roligare än så blir det inte ikväll .

lite, skööönt ifrån 2010 , typ

 hitta en god damn serious text som är värd att postas igen. SÅ JAALLAA!

Hatar att vara ensam. Jag är inte perfekt på något vis, men jag önskar att jag var det. Spontanitet är min grej nuförtiden och jag lever bara till morgondagen ( helgen ). Jag behöver spänning och mystik för att klara av min vardag och jag är så besatt av mina vänner att jag nästan kan börja gråta en kväll utan dem. med andra ord - klarar ej av att vara ensam. Jag är inte som jag var förut, både på bra och dåliga sätt. Förut hade jag mål, mer självrespekt och disciplin. Jag stog upp för mig själv och tyckte jag va så jävla bra. Jag saknar det.
Jag har ett ständigt behov utav bekräftelse, och gillar att se min egen spegelbild. Ibland tycker jag mig va bättre än andra, och ibland ligger jag på botten och kollar upp på de som går över mig. Jag är jävligt social, och yttrar mig om både det ena och det andra, även om det passar sig eller ej. Jag tar inte ofta onödiga bråk, men älskar att skojbråka. Jag är en bra lyssnare, tycker om att engagera mig och hjälpa andra, även om jag har problem själv. att kunna hjälpa någon annan och få den att känna sig bättre är guldvärt för mig. Ett stort leende från en random person, eller en fin konversation i skolan kan få hela min dag bättre, eller att någon helt plötsligt får för sig att säga eller skriva något bra och positivt o mig. Jag har tappat mitt omdöme för killar, men är så himla bra på att ge bra och kloka råd åt andra. Jag klantar mig, tabbar mig och gör fel. Men jag kan också göra hur rätt som helst.
Jag har ingen tro för kärlek, Utan jag tror den dyker upp när man behöver den som mest ( minst? ) .
Ha kul är min inställnig just nu, men egentligen är den lite mer - ha kul, bli uppskattad, uppskatta tillbaka, men bli inte upprörd i slutändan. (!)
Jag är galen också, men kan också va den som tycker det är pinsamt att ställa sig på ett dansgolv( på fest ) i nyktert tillstånd och totally bring it, även om jag dansat i 10 år , och jag vet själv att jag är grym.
Jag är känslosam med, eller iskall. det beror på vad jag bestämt mig för.
Jag hatar skitsnack och prat där man måste försvara sig. och jag hatar människor som dömer utan att känna.
( E-B-E-R-S-T-E-I-N-S-KA . HOST ) jag gillar när folk säger att de hade helt fel uppfattning om en berättar det, det känns bra i hjärtat.
Jag hatar att jag inte kan lita på mig själv och mina instinkter, när jag egentligen vet vad jag är kapabel till. Jag hatar att både ha och äta kakan, jag hatar att stressa ihjäl mig och att försöka va överallt för att inte missa något.  jag är partypartyparty - sedan oerhört glamourös dagen efter.  Samtidigt kan jag längta hem till min nya bok som jag börjat läsa, eller till att äta den där goda maten som finns i kylen.
Jag har ingen aning om vad livet innebär eller innehåller, bara att det är en själv man måste "styra upp" innan man kan veta någonting. Misstag är till för att göras , och lära sig av. Man kommer ångra saker man inte gjort, snarare än ångra det man faktiskt upplevde.
Jag tycker att min mamma är bäst, men även my worst enemy. pappa är skön .
Jobbig som få, men jävligt rolig ändå.. uppmärksamhet är min grej, men så är väl varenda tjej? Nöjd med mycket, Missnöjd med mer. Träningsnarko, beroende av vänner, pengakåt, "livet ska va chill", positiv, glad, framåt, öppen, lugn, stressad, hetsig och skäms inte för mycket.

De som tycker om mig , tycker om mig för den jag är.. hur knäpp, äcklig, dum och förvirrad jag än är.
Det här är jag, om ni ska kunna acceptera det , så är det nog bäst att jag gör det själv först .




SÖTLEFFE. LIKA SKÖN OCH OSKÖN SOM ALLA ANDRA

Grab somebody drink a little more

fredag! Dolphins, cromwell med dolphinetts och sedan krök hos Kamila! haha gaalet..

discodans blev utlärd, jägershots och en massa jävla muppar! LOVE <3.

matte med innetofflor med ett skohorn i handen följde mig sedan till taxin, men jag tror att han trodde att jag var en häst för han slog med med det jävla skohornet! haha.. brillor med styrka i fick man tag i med, inte konstigt att man lite halvt ramlade in hos kaptenen!

på lördagen tog man en tripp hem till kamila igen , köttade pizza, försökte att tagga inför dolphins och lokalfest men det väl lite sådär! blev att åka hem med kära mamsi istället och mysa.

den här enormt händelserika söndagen har bestått av inget mer än lite städning, svullande och sänghäng. lite skvaller med brudarna på det också. nu ska jag ladda ner nån jävla film och demonstrera mot mina jobbiga matteböcker efterssom vi har slutprov på tisdag, nä ni. PALLA.


en full philip!





den bästa dansen enligt matte!


Loantoan




And while I sit so high up on a throne I wonder how I can feel this low.
On top on the world it's beautiful, but there's no place to fall.


jag undrar hur många gånger man kommer titta tillbaka och säga " det va bättre förr "

skön

sköna bloggläsare som inte kan kommentera!

hatar att komma hem 22 varje dag . MEN! idag tränade vi in ett helt nytt pausnummer till dolphins på fredag!nice.
nu ska jag hoppa in i duschen och sedan packa. ae fifaaan får va uppe halva natten som jag brukar. trött tjej? AH

Imorgon har vi kort skoldag, sedan blir det staden med kära Cornelia , och en romantisk middag på det, höhö!
träning 20-21.30 och efter det hem till Kaptenen och pusta ut. kör bara!







DANS

fick en kommentar om att jag skulle skriva mer om.. dans! och efterssom detta är något jag verkligen brinner för så gör jag det gladeligen, och bilder & videos har jag så mycket av så jag skulle kunna sälja, he-he!

Men.. om ni undrar något eller vill att jag ska skriva om mitt dansliv, haha så lägg en kommentar om vad som skulle vara intressant att läsa om. så skriver jag ! så fråga fråga , undra undra!




svenska mästerskapen i våras!

nu ska jag göra ett bildspel till min franskredovisning, sen blir det att dejta kudden!  Dolphins idag kändes bra, mina brudar är så bra <3.
puss


RSS 2.0