Du va snygg, tills jag lärde känna dig.


en gammal bild från lilljul... brudar <3


you got style and a bad ass

kul blogg , elleerr?


tja

ba kör

ae, låg och sov i cafeterian i en och en halv timme imorse, uppskattat av alla papparazziz. -.-
ryckte upp mig lite, sen vare ba köra på. jobbig geografi, jobbig matte jobbig franska , aefan.. döö

drog hem till felicia , käka så jäävla mycket att jag hade ångest sen, typ, nutellamackor, nutella direkt från burken,kräm, fiskpinnar och potatismos, skagenröra, räksallad? mamma.. </3

sjukt jobbig träning, och nu blire att plugga i nån timme, sen duscha .. och sen sova. smart att plugga till prov sista dan, YEAH.


ja deni , mojje <3

My love is just , great

my lovely friend. <3. du är världen för mig!


jadå dagarna passerar men inte ett skit händer. skola? jadå. plugg? jadå, corre? jadå , lack? jadå
fett? aefifaaaan!!!!!!


Pontiak Johanzon – Rymdresan

skön låt av skön kille. blir varm i hela kroppen.. om jag vore förståndshandikappad, skulle jag va som mannen, myten och legenden pontiak Johanzon. kärlek dude.


min fina andra halva.
diggar min powerpuff bulle.

ciao

You the fucking best

louisa andersson, det vi har är egentligen ganska sjukt. du är så viktig i mitt liv att du nog inte riktigt kan förstå. det finns så mycket med dig som jag älskar. att du bara skakar av dig den skit du får, att du är den starkaste person jag känner, att du är så jäkla klok och smart även fast många andra inte tror det, att du tänker precis som jag och för att jag vet precis hur du tänker och menar. det är nog därför jag håller så hårt i dig, för att jag känner dig så bra och ser rakt igenom dig och vet att du är en så himmla bra människa. relationen vi har till varandra vet jag att jag aldrig har haft eller kommer ha med någon igen. det är lite svårt att beskriva men att vara med dig är som att vara med sig själv fast mycket bättre och den tryggheten älskar jag. när jag blir arg på dig så säger och gör jag ofta fel saker, sånt där som jag ångrar efteråt och som inte alls är likt mig, men det är för att du är som en syster till mig och jag vill hela tiden ditt bästa, avundsjuka och sånt passerade nog vi för ganska många år sedan. jag är glad att det är dig jag delar de bästa och sjukaste minnen med, kommer du ihåg när vi slutade bli förvånade ;) jag är så glad att jag har dig och du behövs verkligen, tveka aldrig på dig själv för du är bland det bästa jag har, lämna mig aldrig. felicia






Eller så sket vi i det

Jag och Cornelia , är typ. Glada.. Eller nåt. Info latero. Gråter ändå en liten skvätt för att det är många som läser min blogg men kommenterar sämst, bögbror L-a-c-k

my oh my


ibland låtsas jag att jag är oövervinnlig. att jag kan göra precis vad jag vill, när jag vill. då skulle jag kunna klara allt, och allt skulle va perfekt. att tänka att man har 1 miljon önskningar så man skulle kunna knäppa med fingrarna och göra sig själv till den bästa , snyggaste och rikaste i hela världen. det skulle va nåt, i början kanske. jag tror på att man måste kämpa i livet, kanske inte för allt men för något. och det är nog nyttigt..
men om alla skulle intala sig själv att man faktiskt klarade allt ibland, sket i vad folk tyckte och tänkte om en, vad man har för brister, eller om man har klantat sig, då skulle man kunna på leva på bara det bra, i alla fall en kort stund.

en killkompis till mig frågade mig för ett tag sen om han lärt känna en fel version av mig, jag fattade ingenting .
nu vet jag att jag har blivit ytligare, och ogillar att sitta och snacka "djup". kanske just för att jag är så rädd för vad folk ska tycka om mig, eller rädd för att blotta mitt inre typ. Jag är inte en sån som bryr mig så jäkla mycket om en tjej "hatar" mig, eller pratar skit om mig. jag slänger det åt sidan direkt för att jag vet att det mesta inte stämmer. men det jag tycker är intressant är att ändra tjejers uppfattning om mig. men det jag undrar lite är hur en tjej, som kanske har ett lite svagare självförtroende eller självkänsla tar dåligt prat eller hat. okej! nu blev det lite sidospår här i mina sjukliga tankar såhär på nattkvisten! men i alla fall, jag älskar att prata ytligt, jag älskar att skratta och larva mig, jag älskar att uppröra folk jag vet tycker lite sämre om mig. att högt haspla ur mig en kommentar som : HAHA faaaan va full jag vaaa i helgen dåååå! när personen hör ( även om det inte ens var sant ) jag riktigt njuter av en sån situation, för då känner jag övertag , jag känner mig road på något sätt att se hur den reagerar.
igen, det här med att jag är "så ytlig" finns ju inte. bakom pannbenet finns alltid djupa tankar och handlingar. men jag har insett att det är viktigt att vara djup med någon som verkligen är med på noterna,
så ja, djup, egentligen? liksom djup? ytlig? vadå ytlig? det finns så jävla mycket olika benämningar på all skit, för allt är ju alltid skit på ett eller annat sätt. verkar jag förvirrad eller? inte så faktiskt, fast jag är nog lite rädd ändå för att visa mig djup, för att jag ska anses töntig 8-) som med det här inlägget. CIAO!


jag läääääängtar!!

jag vill ha våra nya dansdressar som är så jääävla snygg- nu!! och sen vill jag ha våra sponsorkläder.... ååååååh! vi kommer bli sjukt snyyggaaaa... WOOOH

förhandstitt på cheerdräkterna!





tjenä

hei. fan när man börjar skolan orkar man ju inte uppdatera ?!?!?... idag vare matteprov, chill elleer`? äsch, det gick nog bra! hade världens mysdag med kamila, kollade på film och bara råslagga lite under täcket. love <3

drog hem, hämtade ut min iphone 4! wie.. drog och käka med min bror plus flickvän, mamma och öjje! mitt mojje till bror åker till thailand imorgon och ja, I will miss my lovie!
 
medans jag ändå sitter här och bumpar över alla kontakter plus lite bilder som jag gillar extra mycket så kan jag ju lägga upp några här.








<3


fullkomligt älskar bilden!





















( söt hehe )

TJAAARRÅÅÅÅ

coyotes

ligger och myser framför världens bästa film, coyote ugly! drömde väl lite smått om att va som dom när jag var yngre.. haha ;).
haha. måste egentligen plugga häcken av mig, jag har två prov i veckan! men får plugga massor imorgon och på onsdag istället.


snygga coyotes!


min babe

im gonna love you

hörreni, tja.

nu är jag pigg för jag har sovit från 20-24
igår var det fest hemma hos emma! helt galet om man ser det från min sida.... hade sjukt kul men blev väl aningen för mycket dans.. he-he!

efter mycket om och men så crashade jag på soffan vid 8 imorse.
bakis som ett as så började jag och emma röja vid 11. faan va skitigt och äckligt det var. men vi kopplade in iphonen i dockan och stog och diska till hög musik, haha! julgranen välte också,  värt att tilläggas...

lite bilder!


jag ser ut som ett drägg


percy , emma och mai!


mörre kör hårt






mina dragna b-rudar


snygg tjej till höger! dräggloan till vänster


mina fina <3





bilder från sissela och felicia!


nu ska jag väl försöka crasha igen......kisses

och snart vare dags igen

jag har typ latat mig i tre dagar , ovanligt för att vara mig! har lagat lyxmiddag till min fina tjej corre, imorse åkte felicia och corre hem efter en fetingfrulle,men fellan kom tillbaka så jag slapp vara själv. nu sover mitt hjärtegryn och det ska jag med göra. funderar på morgondagens look, kläderna är redan spikade, men hår, smink? aja sånt som löser sig. gonna be smoking hot, i alla fall! efter emmas party så äre snart dags att dra tillbaka till skolan, back to reality.


slimmade brudar i våras, nu blir det att ta tag i döfettet'!!!

pyss!

fail?

Anonym om Juni,Juli och Augusti 2010....:
omöjligt att ni kom in på peppes i båstad de är stenhårda! Ni måste vart på madison, det är ett disco by the way för ungdomar mellan 13-16 yeeey. host

svar : jo vi vet att pepes är stenhårda då vi blev ifattsprungna utav fredrik strebel , ( nattklubbschef på pepes) han ville ha in oss , men icke.. vi va inte över 18!
Och madison hade by the way 18årsgräns då det var sista dagen på tennisveckan,
några tjejer blev nekade före oss i kön så vi hade lite extra tur. yeeeeey.
hoppas du fick ett extraordinärt svar och blev nöjd. kisses

Juni,Juli och Augusti 2010....

Juni!!



vädret blev varmare, man kunde sola!!



fellicia och jag va helt lost som vanligt.....


dagen då avslutningsmiddagen skulle vara kom, och jag tänkte på hur mycket jag skulle sakna min klass!


hade en fin klänning med öppen rygg ifrån nelly!


en älskad vän!


linnea mitt hjärta.


och saris!



avslutningsdagen kom , och kvällen avslutades hemma hos martin!


söta brudar efter fest i jursla


fellan och jag drog ut till finspång för att hänga med monberg och marcus!



sen blev de party hos sissela två dagar i rad! helt gaaalet!


sissela min bögbror kom ut till mig och hängde lite också. mys


allas våran baby ludde däckade ganska stadigt, och jag fick den fina äran att göra honom snygg!


jag och felicia åkte ner till hennes landställe på aspö, en ö i karlskrona.... vi hade så jävla kul! aspö är grymt saknat!!


grillning på klipporna.... ja. vi var lantisar!!


vi köpte mat för flera tusen de två veckorna! så äre när man ska klara sig själv ;)


många eftermiddagar och kvällar spenderades på marcus sjötomt. fyfan vad härligt!


och felicia klippte gräset .... woooho



medans jag och marcus solade ;).

Juli!!

veckorna på aspö var fortfarande inte slut, så här kommer mer bilder!



jag fångade min första fisk.....



och blev brun!


hade kundvagnsrace med anna inne på ica....


anna och marcus försökte lära mig att spela tennis förgäves....


och nisse bredde på med sitt charmiga leende som alltid!



han blev också tjej inne på glitter! haha..



vilka underbara veckor!! men nu bar det av hemåt i några dagar för att sedan åka till GGGGGOOOOOTLAND!




min bästa vän och jag on our way to gotlando!


men innan det hann vi med lite bad hos beecca!


felicia i koviken!


en härlig kväll på tofta beach! "HEJ, JAG HETER ANTON OCH JAG GILLAR ATT : kn*lla allla brudar, ingen kommer undan!" HEJ ANTON!



hängde med emma och erika på tofta beachclub!



va på sommarens sjukaste hemmafest.... hahaha






hästmask och absint.. hell yeah


och hängde en massa på stranden!

MMMMOOOOOOOOT BBBBBÅÅÅSTAAAAAD


efter den roligaste natten nånsin , sprang vi hem för att inte missa färjan. hade den värsta bakisdagen någonsin, oh åkte direkt till båstad! där provade felicia en smexig balklänning ;)




klänning oh high heels


träffade jönköpingsbor!


och bilar.






vi småskitar tjatade oss in på krogen och dansade som galningar.






hade lite kul med kameran, blev inte mycket bilder från båstad. hade väl typ, annat för oss!

drog hem i alla fall.....


festade med mina brudar


älskade unge <3.



fest @ alle!



AUGUSTIIIIII




festade hos knopf med tjejerna!



hängde med min brud sizl <3


jag fick låna malins lägenhet, så vi käka mat där för att sedan dra iväg på festligheter !



och så vare fest hos fabbe!



och så var det pride!



hårvisning för trudes!









tog några kalla på bishop! riktigt awesome kväll!



martin va på g!









jag hängde med mallan.









firade kusins födelsedag.


softade ganska hårt






och sen var jag redo för :


den första skoldagen.........





gästblogg

Hejhej, mallanbby här! Tänkte bara hjälpa Louisa påvägen lite, hon är ju typ asdålig på att uppdatera? Tillskillnad från mig lixom som uppdaterar VARJE dag, ca 10 inlägg. Eller? Förövrigt så är Louisa inte Louisa, utan för mig är hon Loan/Loanbby. Och hon är en väldigt go tjeja på 16 vårar. Hehe, min bästa parteyfriend. Cool är hon också, som mig. Nu så ska jag fortsätta dygna! You can find me here: http://mmalinpetersen.blogg.se LOVEEEEEEE!


Om jag är så här ledsen så får hon mig såhär glad:


happy days



pride ! helt klart ett minne för livet, en halv miljon åskådare, helt galet...... så himla häftigt..!där fanns inga direkta gränser , ( läderbögar, transor, folk som höll varann kopplade och barbröstade tjejer) ingen protesterade när man satte händerna i backen med rumpetussen upp mot skyn inte. uppskattad och utstirrad- vilken upplevelse ! kung för en dag!







vagnen vi dansade bakom ;)








älskad coach!




HELT GAALET!!




















paraden! kolla in 5.37! där går ju vi. wuuh




och här är vi igen 3.09! dock ingen dans :(
hahahha 03.33. jag och killen bakom står och liiiiirar ;) hahhah klockrent


en dag att minnas!

nån som sa 2010 eller?

Januari!



förra nyårsafton, spenderades i söderköping med ida och felicia!


jag var hundvakt åt mina kusiners hund,


började köra på mittbena



dansade, mycket!


och lite festande!

Februari!


blev tillsammans med min dåvarande pojkvän, umgicks, dansade , festade. var sjukt osäker på mig själv och visste inte vad jag ville. en ganska lyckad månad :)


festade i åby, och nitarmband va poppis tydligen


hängde massor med felicia thell!


och lite med mallan


festade


var med som stöd på tävling!


jag och felicia blev av med mooning-oskulden! HAHA


uppträdde på fotbollscup



prydde NT:s framsida!


fest hemma hos lojsan två dagar i rad!

Mars!



hängde med freddan


började satsa mer på dansen!



va på dansföreställning med ninos och malin


tävlade!


festade i ljunga!


hängde med på tävling, spenderade massor av tid med min bästa vän, spelade in idioter som tränar. HAHAH


festade med mina tjejer och va hur mycket som helst med thell!

April!



jag uppträdde själv på dolphins inför 3000 personer!




vi uppträdde på otten!!




det blev varmare och jag fyllde 16 år !



fest hos thed. träffade lite wtgare för första gången!


hängde med min bestfriend en massa, va helt kluven och borttappad, omogen, dum i huvet. dansade som en tok och var mer fit än nånsin. avslutade april månad på Qourtegen.

Maj!



maj började med att vi blev cheerleaders till sveriges bästa basketlag!


jag och johanna fick hjälpa till med guldmedaljerna :)


nelly och jag var trötta på skolan.....



vi hade uppvisning på borgen och va grymmast!


tramsade oss i omklädningsrummet som vanligt


fest hos sissela, umgicks med denna mupp massor. hittade en text på bloggen hon skev till mig i maj!

Jag älskar dig även fast du sitter på toa stor del av våran tid tillsammans
Jag älskar dig även fast du får psyk när du inser att du aldrig kommer kunna lära mig dansa
Jag älskar dig även fast du älskar vitlökssalami och brukar äta chips efteråt
Jag älskar dig även fast du hatar när jag är smart och du osmart
Jag älskar dig även fast du vägrar att inse att du har fel ibland
Jag älskar dig även fast du säger att du inte gillar din kropp och att det får mig att känna mig smällfet
Jag älskar dig även fast du är så snygg att jag bara vill döda dig ibland
Jag älskar dig även fast du är sjukt jobbig ibland
Jag älskar dig även fast du alltid blir sjukt sur när du inte får som du vill

Jag älskar dig för att du är du. För att du är bättre än de flesta och för att du står ut med mig i alla lägen.


stylade mina kompisar inför vår modevisning i skolan!






drog iväg på svenska mästerskapen och kom hem med en 6e plats i bakfickan , här - en finalpuss av coachen!



danced my ass off!



och äntligen kom det fina vädret !





Juni , juli och augusti får komma imorgon!
mår förövrigt sjukt dåligt och tänkte slagga... gårdagen spenderades på dolphins och sedan på quebar och hemma hos stoffe! vaknade idg klockan 16 och hör alla grabbarna snarka som grisar, haha.
hejsvej sålänge!


and I like that.







Dolphinetts, bästa !!

Det spelar ingen roll hur vi gråter våra tårar

Varför spelas de på repeat när jag lovat mig själv? Det finns ingenting som läker själen , det kommer alltid att vara där det började . Trött, jag är oändligt trött .. Det var nog inte menat för mig, jag vill tro det. Jag känner ingenting , trött på det. Tom , borta. Jag kom bort, för länge sen. Allting rinner över tillslut .. En dag när man inte orkar hålla uppe allt mer.

2011

gott nytt år folket! gårkvällen blev lyckad! massa brudar hemma hos matilda på förfest, sen hem till allard och slutade hos robban med totte och gänget! tack allihopa för en super nyårsafton. trots att jag fick en halv vinflaska över mig , så va jag glad ändå i jeans och en fet poncho på tolvslaget! och jag hoppas ni fick mycket gott nytt år pussar, för det fick jag!


cornelia och jag drog hem vid halv 6 imorse, käka oss feta och gick o la oss! vaknade av att cornelias fem åriga lillasyster säger : hallååå! det är frukost nu... blev att ignorera och sova lite till. skönt som fan! klockren lillasyster förresten. sötan! <3

nu har jag legat och sovit lite och ska dra mig ut till totte på landet, he-he. blir en lugn filmkväll med lite människor. nice


vinröd jacka från monki och grå stor halsduk från bikbok går bakisloan runt i idag , heh

lite pics från igår!
















så! bilder ifrån matildas plaace. mer bilder kommer säkerligen! puss

RSS 2.0